Бразилски ритми, етно и фюжън звучаха в четвъртата вечер на Джаз феста в Банско
Банско – Четвърта вечер на Международния джаз фестивал Банско 2015

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Четвърта вечер предложи на меломаните разнообразна програма от бразилски ритми,етно джаз и фюжън с рок звучене. Първи на сцената се качиха групата на Весела Морова - „Дандалунда бенд” в състав Калин Жечев – пиано, Михаил Йосифов – китара, Радослав Славчев – бас, Атанас Попов – перкусии, Васил Вутев – барабани, Владислав Мичев – тромбон и Георги Стойков – тромпет заедно с момичетата на денс проект „Амазония”. Техен гост беше бразилският перкусионист Клаудио Крон, който направи и уоршоп в следобедните часове. След тях на сцената се качиха момчетата от Полша „Клезмафор” с блестящи изпълнения на етно джаз взиимстван от средноевропейския и балкански фолклор.
В изпълненията на италианската звезда на Сан Ремо Рон по скоро в публиката предизвика появата на чаровната челистка Джована Фамулари, която достойно партнираше на звездата.
Кулминацията на вечерта стана бурното изпълнение на добре познатите и обичани “Дърти Пърчес”. Христослав Галилеев – Гальо и копнания успяха да вдигнат цялата публика на крака и бурно да ги аплодира и солистите им Амалия и Емил Минчев.
“Дърти Пърчес” - Иван Лечев
фестивал,джаз,музика,сцена,изпълнител,музикант,