"Грозното пате" с Поли Генова и Ненчо Балабанов премина при голям успех
София - Премиера на мюзикъла "Грозното пате"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Любимците Поли Генова и Ненчо Балабанов изправиха на крака публиката в Независим театър (бивш Модерен театър). Премиерата на мюзикъла за деца и възрастни „Грозното пате“ по едноименната приказка на великия датски разказвач Ханс Кристиян Андерсен премина при изключетел успех.  
След хитовия мюзикъл „Аладин“, творческият му екип се зае с прекрасната и нелека задача, да превърне друга, обичана от всички деца по света, приказка, в музикално-сценично вълшебство.
Либретото е дело на Иван Ангелов. Музиката на Марио Балтаджиев, който е и продуцент на спектакъла. Режисьор на мюзикъла е Надя Асенова, хореограф прима балерината Татяна Янева. Сценография и анимация Кънчо Касабов. Невероятните костюми са дело на Антония Попова.
Цигулката „Амати“ на световноизвестния български цигулар - Васко Василев, изсвири в „Грозното пате“, една от вълнуващите музикални партии „Три минути до пролетта“, изпята от Поли Генова.
В спектакала участват още Ненчо Балабанов, Денко Проданов, Цветелин Павлов, Яница Маслинкова, Марина Драгомирецкая, Камен Иванов и Атанас Чопов. Освен актьорите на сцената излязоха и малките възпитаници на балетната школа на Радост Стефанова "На балет с Радост" в ролята на малките лебеди.
Поли Генова
мадара студио,мюзикъл,сцена,шоу1