Албена Денкова и Максим Стависки откриха Фестивала на българското образование
Официално откриване на Фестивала на българското образование

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Фестивалът на българското образование започна с празнично шествие по булевард “Витоша”.  В дефилето се включиха ученически оркестри, фолклорни, танцови и спортни формации от София и страната. Максим Стависки и Албена Денкова наред с отличени ученици официално откриха фестивала в Националния дворец на културата. Образователният форум ще продължи от 3-ти до 5-ти май с много концерти, изложби, конкурси, състезания, спортни демонстрации и театрални представления. Със средствата на мултимедията в НДК ще се представят български образователни институции – държавни, общински и частни училища, колежи, университети, учебни центрове, школи и детски градини.
Албена Денков и Максим Стависки на официалното откриване на фестивала
албена денкова,максим стависки,фигуристи,фигурно пързаляне,световни шампионифестивал,фестивал на българското образование,образование