Директор от „Мобилтел” връчи PR награда на „Vivatel”
Церемония по връчване на годишните награди "PR приз 2005" от Българското дружество за връзки с обществеността

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Робърт-Ян Кноперс, директор „Корпоративни комуникации” в „Мобилтел” връчи специалната награда на журито на рекламна агенция „Крес” за представяне на логото на „Vivatel” на церемонията по раздаване годишните награди „PR приз 2005”. Залата на Младежкия театър „Николай Бинев” снощи стана домакин на четвъртото връчване на престижните награди на Българското дружество за връзки с обществеността - БДВО. 43 PR агенции и фирмени отдели се бориха за отличие в осем категории. Освен това БДВО връчи наградите на организацията за 2005 година, като победителите са определени чрез анкета сред 7-членното жури с председател Нели Бенова. Своите отличия дадоха и Българска международна бизнес асоциация на EURO RSCG-София за кампанията „Каменица ФЕН купа ‘05” и Асоциацията на медийните експерти в администрацията на АП Медия за кампанията „ЕВРОбебе 2005”. АП Медия получи „PR Приз 2005” за същата кампания в раздел „PR кампания на структура от държавната или местна администрация” реализирана за Министерството на труда и социалните грижи. „PR Приз 2005” в категорията „Корпоративна PR кампания” получиха, Марк Комюникейшънс за националната дарителска кампания „Книги на моето детство” реализирана от „Coca Cola” и БЧК. В раздел „PR кампания за продукт или услуга” приза отнесоха V+O Communication за националната информационна кампания за сексуална жизненост „Пламък за секс” на „Байер” България. За „Обществено-значима PR кампания” са наградени All Chennels Communication с кампанията „От любов към живота – AVON срещу рака на гърдата” реализирана за „AVON” България. АП Медия е отличена и в раздел „Политическа PR кампания” за кметските избори в град Мизия. АИИ Дейта Процесинг взе „PR приз 2005” в категория „Комуникационна кампания за вътрешни публики”, а в „Специално PR събитие” New Moment PR поличи приз за изложбата на Хелмут Нютон, както и наградата на Джо Голдбат. Списание „9 месеца” си тръгна с награда в категорията „PR кампания на медиа” за инициативата „С 9 месеца на училище”.
БДВО отличи за „PR специалсит” на годината Катедрата на ЮНЕСКО „Комуникация и връзки с обществеността” на ФЖМК на СУ „Св. Климент Охридски” с ръководител доц. д-р Минка Златева. „PR книга” на 2005 стана „Създаване на корпоративна репутация” от Греъм Доулинг и издадена от ROI Communication. Кампанията на „Алианц България” за въвеждане на диференцирана ставка за застраховка „Гражданска отговорност” е отличена за „Нестандартно ПР решение”. Като на-добри „Студенти по PR” Българското дружество за връзки с обществеността награди Лъчезар Росенов, бакалавър по PR от НБУ и Рени Кирилова, магистър по PR от СУ „Св. Климент Охридски”. Димитър Цонев отнесе отличието „Гаф на годината” за кампанията за насърчаване на избирателната активност. Говорителят на БТК прие отличието с усмивка и думите „Лоша реклама няма”, а после показа контра отличие получено за същата кампания от „Лео Бърнет”, агенцията изработила стратегията.

Робърт-Ян Кноперс връчва наградата на Петя Джонева (в средата) от "Coca Cola" и представител на Марк Комюникейшънс
робърт-ян кноперс,директор,корпоративни комуникации,мобилтел, марк комюникейшънс,пр,pr,pr приз 2005,награди,награждаване,българското дружество за връзки с обществеността,бдво,петя блажева,кока кола,coca cola