Георги Тошев представи книгата си за знаменитата шведска четворка - ABBA
София . Представяне книгата "АBBА. Любов, триумф, раздели" на Георги Тошев

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Журналистът Георги Тошев и издателство "Сиела" представиха с тематично ABBA-парти, посветено на незабравимата шведска група, книгата "АBBА. Любов, триумф, раздели"  в столичен клуб снощи. Дрескодът, разбира се, е в духа на 70-те години, и диско модата.
По време на събитието звучаха незабравимите хитове на групата, на които почитатели са и самият Мик Джагър, и цяла плеяда музиканти.
След 10 годишна работа и срещи с Агнета, Бьорн, Бени и Фрида Георги Тошев разказва тяхната история такава, каквато е в годината когато светът празнува 40 години от победата им на фестивала „Евровизия” през 1974 г. с песента „Ватерло”. След 400 милиона продадени официално албума ABBA продължават да бъдат най-продаваната група в света заедно с Бйитълс с милионии почитатели по селият свят.
Захари Карабашлиев, главен редактор на издателство "Сиела" (в средата) на партито
книга,журналист,представяне,парти,клуб,