Албена Денкова и Максим Стависки на премиерата на новото Audi Q7
Премиера на новото Audi Q7 в Интер Експо Център

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Световните ни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки и десетки гости станаха част от нетрадиционната премиера на Audi Q7 снощи в Интер Експо Център. Официалният вносител на марката Порше БГ събра приятели и клиенти в една от големите зали на изложбения център, където пресъздаде хармоничното съчетание на контрасти, характерни за Ауди Q7, автомобил за всяко време и посока, за града, за магистралата и сред природата. Сред гостите на премиерата бяха Даниел Боримиров, Тодор Батков, Жени Калканджиева, космонавта Александър Александров, Гиньо Ганев.
Клиентите на Audi Q7 могат да избират между два мощни задвижващи агрегата. Първият е бензинов V8 с обем 4,2 литра и мощност 350 конски сили.Вторият е шестцилиндорв 3,0 TDI Common Rail с мощност 233 конски сили.

Максим и Албена разгледаха новото Audi Q7
audi q7,suv,ауди ку7,кола,автомобил,сув,премиера,интер експо център,албена денкова,максим стависки,фигурно пързаляне,световни шампиони