Орлин Горанов спечели "Бургас и морето 2014"
Бургас - 32-ри Национален конкурс за песен "Бургас и морето"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Орлин Горанов с песента “Импресия“ спечели първа награда на приключилия снощи музикален фестивал „Бургас и морето”. Баладата  е една от 11-те песни включени е конкурсната програма на фестивала. Текстът на „Импресия”  е дело на Александър Александров, музиката на Александър Савелиев, а аранжиментът на Кристиян Илиев и Александър Савелиев.  
Журито в състав Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Димитър Маджаров и майсторите на китарата Цветан Недялков и Иван Стоянов от Ку-ку Бенд беше с председател проф. Михаил Белчев.
На второ място журито класира песента „Приказка за любовта” изпълнена от Гергана Великова. Текстът на песента е на Гриша Трифонов, а музиката  и аранжиментът на Георги Русев.
Трета награда журито присъди на песента „Нова любов”, изпълнена от Илия Ангелов. Текстът е на Таня Бойчева, а музиката и аранжиментът на самия Илия Ангелов.
Освен определените от журито, на сцената на Летния театър имаше и още един голям победител – екипът написал и изпял песента, която спечели голямата награда на публиката: “Всичко е наред” изпълнена от Ралица Ангелова и Георги Дюлгеров. Музиката и аранжиментът на творбата са дело на Светослав Лобошки, текстът на Лора Гочева.
"Бургас и морето" не можеше да мине и без напомняне за Гого от „Тоника”. На фона на неговата усмивка идваща от екраните на сцената, колегите на Гого и съпругата му Ева изпълниха някои от най-обичаните им песни.
За доброто настроение на зрителите във времето когато журито обмисляше своя избор се погрижиха и Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Михаил Белчев и Митко Щерев Илия Ангелов, които изпълниха едни от най-любимите и незабравими хитове на българските поп музика.
Орлин Горанов пее баладата "Импресия", с която спечели първа награда.
музикален конкурс,естрада,естрадна музика,класация