Доцент Георги Лозанов представи книгата „Земя на кръстопът”
Премиера на книгата "Земя на кръстопът" в Археологическия музей

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Днес в Археологическия музей в София доцент Георги Лозанов представи официално книгата „Земя на кръстопът”. Тя е съчетание от фотографии и метафори разкриващи портрета на самопознанието на българския народ. Книгата е издадена по случай 15-годишнината на нефтена компания „Лукойл” от авторски колектив с ръководител Георги Лозанов. На представянето звуча световно известният кавалджия Теодосий Спасов. На премиерата присъстваха министърът на културата професор Стефан Данаилов, президентът на ОАО”Лукойл” Вагит Алекперов, генералният директор на „Лукойл България” Валентин Златев, писателят Антон Дончев, диригентът Владимир Федосеев. Празникът по случай годишнината на „Лукойл” ще продължи с концерт на Държавния академичен голям симфоничен оркестър „П.И.Чайковски”от 18.30 часа в Народния театър „Иван Вазов”. Книгата е с фотографии на агенция „Булфото”, и фотографите Антони Георгиев, Тихомир Пенов, Надежда Чипева, Димитър Ерменков, Веселин Боришев, Васил Германов, Йордан Симеонов, Антон Узунов, Велислав Николов, Велко Ангелов, Росен Донев, Мила Василева, Диана Христова, Веселин Русев, агенция „Ройтерс” и със специалното участие на Емил Христов.
Министърът на културата професор Стефан Данаилов
lukoil,лукойл,книга,представяне на книга,земя на кръстопът,археологически музей,стефан данаилов,професор,министър на културата