Официално представяне на новото Renault Clio III
София - Представяне на новото Renault Clio III

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Снощи в Националния исторически музей Генералният директор на Рено Нисан България Лорен Бернар представи официално новото Renault Clio III. Първи зад волана седнаха актрисата Ани Пападополу, певицата Нина Николина и Галя от "Сатен". Те направиха импровизиран тест-драйв по червения килим-магистрала в двора на музея. Новият модел Clio III e избран за Автомобил на 2006 г. в Европа. По отношение на безопастността "Clio ІІІ" e получил максимална оценка от 5 звезди на тестовете "Euro NCAP". Първоначално в България автомобилът ще се предлага с три бензинови двигателя: 1,2 16V (75 к.с.), 1,4 16V (100 к.с.) и 1,6 16V (110 к.с.), а след това ще се появи и дизелов агрегат 1,5 dCi.

Нина Николина и Галя от "Сатен" изпробват новия автомобил
Renault Clio III,рено,рено клио,клио,clio,clio III,clio 3,renault,представяне,нина николина,галя христова,сатен,певица,балерина