Джаз-дамата Ди Ди Бриджуотър разтопи софиянци с френски шансони
СОФИЯ - Концерт на Ди Ди Бриджуотър

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Американската джаз-певица Ди Ди Бриджуотър стопли с гласа си иначе старателно изстудената от управата на НДК зала 1 в София. Многобройната публика получи чудесно изживяване от над два часа с вариации на вечните френски шансони, изпълнени от квинтета на Ди Ди.
Носителката на две Грами е номинирана и тази година в категорията "най-добър вокален джаз албум". "J’ai deux amours" /Имам две любови/ се нарича актуалният албум, който тя представи в София, посветен на току-що отишлите си легенди на шансона Саша Дистел и Клод Нугаро, както и на нейната майка.
Ди Ди Бриджуотър благодари на българската публика, която я прие с аплодисменти, както и на майките, дошли с малки деца да я слушат. Рекордът за млад посетител на концерта стана няколкомесечно бебе, донесено от майка си и баща си да се срещне с любимите им песни.
ТВ водещият Николай Бареков с бременната си приятелка Евгения
ди ди бриджуотър,de de bridgewater,концерт,николай бареков,тази сутрин,бтв,btv,бременна