Актрисата Яна Титова представи режисьорския си дебют - филма „Мостът”
София – Представяне на филмът „Мостът” – режисьорски дебют на Яна Титова

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Яна Титова, която живее вече в Лондон, пристигна в България за представянето на късометражния си филм „Мостът” в столичния клуб „Студио 5”, неин режисьорски дебют.  Освен като режисьор Яна участва и в една от ролите, където и партнират известния британски киноактьор Едуард Хог и Марама Корлет.
Сценарият за „Мостът“ е вдъхновен от реална и същевременно налудничава случка, за която приятел на Яна ѝ разказва. Сюжетът представя мъж, който се опитва да изпуши цигара на спокойствие, чакайки своята приятелка, но умът му своеволно решава да го подложи на изпитание и го кара осмисли най-дълбоките и тъмни страхове и емоции в живота си.
Филмът се показва в България благодарение на „Кинематограф” - най-голямата платформа в България за късометражно кино и организатор на „Кинематограф LIVE”

Яна Титова
филм,лента,премиера,екран,клуб,студио 5,кино,актриса