Георги Дюлгеров с две награди от София Филм Фест
Награждаване на 10-ия София Филм Фест

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Режисьорът Геoрги Дюлгеров получи две награди от десетия София Филм Фест на церемония в зала 1 на НДК снощи. Филмът "Лейди Зи" на Дюлгеров и оператора Радослав Спасов е отличен с наградата на международното жури IPRESCI и наградата за "Най-добър български филм" на Бояна филмс и "Kodak". Голямата награда на "Stella Artois" журито присъди на руския филм "Гарпастум" с режисьор Алексей Герман. Наградата на "Jameson" за "Най-добър късометражен филм" отиде при Андрей Цветков за филма "Черно и бяло".
Сър Алън Паркър връчва наградата на "Stella Artois" на Раиса Фомина, продуцент и разпространител, за филма "Гарпастум" на режисьора Алексей Герман. Зад тях са Симеон Горанов (вляво), маркетингов директор на "Каменица" с чек от 5000 евро за победителя и Андрей Плахов, председател на журито.
алън паркър,сър,режисьор,гарпастум,награда,софия филм фест,кино,кинаджия,стела артоа,stella artois,каменица,мениджър,симеон горанов,раиса фомина,продуцент,андрей плахов