„Винпром Карнобат” представи лимитирана серия вина на „Винария 2006” в Пловдив
ПЛОВДИВ - Откриване на "Винария 2006"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

„Винпром Карнобат” представи с голям успех новата серия млади вина „KARNOBAT” на откритата днес в Пловдив единадесета „Винария 2006”. Наред с малдите вина от собствените лозови масиви винпромът заинтригува ценителите с две нови вина „ROMANZA Merlot Limited Selection 2004” и „ROMANZA Cabernet Sauvignon Limited Selection 2004”. Произведени в лимитирани серии от 6 500 бутилки, те са направени от селектирано добре узряло грозде. Вината са отлежавали в продължение на 12 месеца в 225-литрови бъчви от американски дъб.
Още в първия ден на изложението щандът на „Винпром Карнобат“, оформен в стила на традиционна винарска изба, посетиха многобройни любители на качествените напитки. Гостите на „Винария 2006” останаха впечатлени от вкусовите качества на новата реколта на известната ракия “Карнобатска гроздова” произведена от собствени лозя.
На тазгодишното издание на „Винария 2006” в панаирния град участват 517 фирми от 34 страни.

Министър Нихат Кабил откри изложението
нихат кабил,министър,земеделие и гори,винария 2006,пловдив,винопроизводители,изложение