Шестмесечна стипендия в творчески център в Италия спечели студент от конкурса "Sisley - утопия и реалност"!
Раздавене на наградите "Sisley - утопия и реалност"!

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Вчера във Военния клуб раздадоха наградите от конкурса "Sisley - утопия и реалност"!. Sisley – България и Fabirca – креативният център за млади таланти на Benetton Group дадоха старт на конкурса през ноември 2005г. Тазгодишната идея на Sisley е да надникне в бъдещето на талнатливи български студенти, които да покажат как се преплита според тях утопията и реалността с невербални похвати като фотография, дизайн, режисура и рисуване. Избрани са 13 работи от 50 проекта. Носителят на голямата награда – Адриана Герасимова спечели стипендия в творчески център на Benetton в Тревизо, Италия. Втора и трета награда получиха Деница Иванова и Андрей Врабчев.
Гала вечерта продължи с ревю-спектакъл на Sisley за сезон пролет-лято 2006. Танцовият спектакъл представи четирите теми на Sisley за сезона, които са наречени на имената на световните метрополи – Лондон, Париж, Ню Йорк и Холивуд. Група „Те” поддържаха доброто настроение на гостите.
сисли,sisley,ревю,награди,sisley-утопия и реалност,военен клуб,