Ревю на модна къща АГРЕСИЯ
Ревю на „Агресия груп” в "Кемпински хотел Зографски"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Ден след грандиозният спектакъл на Оскарите, където звездите разходиха от скъпи по-скъпи тоалети, и нашата страна се отчете с подобаващ блясък. Традиционното ревю на „Агресия груп” се проведе в Кемпински хотел Зографски под мотото „С блясък на звезда”.
Вярна на своето звездно амплоа, “Агресия Груп” представи за сезон пролет/лято 2006 букет от най-доброто, най-модерното и най-елегантното, селектирано от многообразните тенденции в мъжката мода за 2006 г.
Заедно със собствените марки “Atelier Caddeo” и “Votan Luxury”, “Агресия Груп” успешно лансира на българския пазар вече втори сезон спортната линия “Calvin Kline Jeans”, като по този начин се стреми да задоволи и нуждите на своите клиенти от облекла за свободното време.

На вниманието на колегите от медиите: Снимките от тази емисия са свободни за запис и публикация от всички издания, включително и неабонираните на емисиите на агенция "БУЛФОТО"
Генерал Васил Василев пристига на ревюто
ревю,мода,агресия груп,колкекция,пролет лято,кемпински хотел зографски,генерал,васил василев