Дони и Нети с най-много номинации за Годишните музикални награди на БГ Радио
София - Церемония по обявяване на номинациите за Годишните музикални награди на БГ Радио в Гранд хотел "София"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

БГ Радио обяви номинациите за юбилейните 5-ти Годишни музикални награди на медиата на официална церемония в гранд хотел „София” снощи. С най-много номинации за тазгодишната церемония са Дони и Нети в общо пет категории, БГ Текст, БГ Песен и БГ Дует/Трио, БГ Албум и в БГ Изпълнител. При обявяването на имената им дуетът не излезе, макар че в началото на церемонията се появи Дони без Нети и говори дълго с колегата си Момчил. Следват ги Ъпсурт, които също не уважиха церемонията, с четири номинации в категориите БГ Албум за „Quattro”, БГ Текст за песента „3 в 1”, БГ Песен отново „3 в 1” и номинация за БГ Дует/Трио. Графа и Мария Илиева също са с по четири номинации за БГ Песен и БГ текст за съвместната им песен “Крадена любов”, в категория БГ Дует/трио и поотделно в категориите БГ Изпълнител и БГ Изпълнителка. Над 6000 слушатели гласуваха в първия етап, който приключи на 1 март.
Родните меломани подредиха категориите така, за наградата в БГ Дебют ще се борят Марин, Аксиния, Дичо, Виктория Бенд и Лора Караджова. В категория БГ Група са Мери бойс бенд, Б.Т.Р, ТЕ, Остава и Мастило. За приза в БГ Албум са номинирани „Слушай ме” на Белослава, „Този филм” на Дони и Нети, „Онзи” на Руши Виденлиев, „Черно-белият” на „Сигнал” и „QUATTRO” на Ъпсурт. Графа, Дичо, Дони, Марин и Руши са с номинации за БГ Ипълнител. При дамите публиката предпочете Аксиния, Белослава, Мариана Попова, Мария Илиева и Нина Николина. В категорията БГ Песен са наредени „Крадена любов” на Графа и Мария Илиева, „Когато всичко свърши” на Деси Тенекеджиева и Миро от „Каризма”, „Минаваш през мен” на Каризма и „3 в 1 / Неочаквано добра комбинация” на момчетата от Ъпсурт. Братя Мангасарян се борят в категорията БГ Дует/Трио заедно с Графа и Мария Илиева, Дони и Нети, Каризма и Ъпсурт. В категорията БГ Текст номинации получиха песните „Да те обича като мен” на Аксиния, текст Ваня Щерева, „Крадена любов” написана от Кирил Ампов и изпълнена от Графа и Мария Илиева, „Този филм” по текст на Дони изпята в дует с Нети, Каризма са номинирани за римите в „Минаваш през мен”, а Ицо Хазарта и Бат’ Венци за текста на „3 в 1 / Неочаквано добра комбинация”. Финалистите ще бъдат избрани отново от слушателите на БГ Радио в интернет на адрес www.bgradio.net . Церемонията по връчването на петите юбилейни Годишни музикални награди на БГ Радио ще се проведе на 26-ти март в зала 1 на НДК и ще бъде излъчена пряко по Канал 1 на Българската национална телевизия и БГ Радио.

Николай Янчовичин, изпълнителен директор на БГ Радио и Галя от "Каризма"
номинации,годишни музикални награди,бг,радио,поп,музика,бг музика,естрада,певица,дует,каризма,галя,курдова,галка,николай янчовичин,изпълнителен директор