Принцесата на Югославия Катарина връчи награда в националния конкурс „Бизнесдама на годината” 2013
София - Връчване призовете в конкурса „Бизнесдама на годината” 2013

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Внучката на последния югославски крал принцеса Катерина пристигна в България за да е патрон на конкурса „Бизнесдама на годината” 2013,  организиран от лорд Евгени Минчев в салона на хотел „Балкан” снощи. Компания и правеше принцеса Марина Лобанов-Ростовски, ръководител на "The Children's Burns Trust".
Двете дами връчиха призове в конкурса, както и събираха средства за фондацията.
Призовете в различните категории на тазгодишния конкурс получиха Силвия Хрисимова- Шонлебе, шеф Сидония Радева, Соня Атанасова, Гергана Вълова, Таня Стоянова, Мариела Нордел, Камелия Терзийска, Десислава Първанова, Милена Георгиева, Катя Куванджиева и Марина Станева. Те всички получиха грамоти и кристална звезда. За доброто настроение на многобройните госи си грижеше Камелия Воче и нейните италиански партньори, както и народната певица Гуна Иванова с нейните внучки.

Анелия Петкова и Евгени Минчев теглят благотворителна томбола
конкурс,награди,призове,приз,диплом,връчване,бизнес,дама,хотел,