„Данон” стартира образователна кампания сред децата за здравословно хранене
Старт на програма за здравословно хранене на "Данон-Сердика"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

„Данон-Сердика” стартира първи по рода си у нас образователен проект по здравословно хранене за деца. Кампанията се нарича „В търсене на здравословната храна” и е предназначена за ученици от началния курс на обучение. Под формата на театър и състезание децата научават вредните и полезни храни и техния състав. Проектът на „Данон-Сердика” стартира в края на февруари, като днес част от спектакъла се игра пред деца и журналисти в камерната зала на Младежкия театър. Целта на кампанията е да обхване около 4 200 ученици до месец юни 2006 година. На представянето на урока-спектакъл дойдоха Емил Гочев, директор на „Данон-Сердика”, Мукаддес Налбант, заместник-министър на образованието и науката, която официално откри инициативата „В търсене на здравословната храна”. След театралния откъс всички присъстващи успяха да опитат от млечните продукти на „Данон”.
Мукаддес Налбант, заместник-министър на образованието и науката
данон,кисело мляко,мляко,данон-сердика,в търсене на здравословната храна,здравословно хранене,сцена,урок-спектакъл,мукаддес налбант,заместник-министър,образование и наука,министър