Драгана Миркович вдигна на крака зала 1 на НДК
Концерт “180 дни ефир! Балканика мюзик телевижън – мост на Балканите” в зала 1 на НДК

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Сръбската мега зведа Драгана Миркович изправи на крака гостите на концерта “180 дни ефир! Балканика мюзик телевижън – мост на Балканите” в зала 1 на НДК снощи. Гласовитата дама изпълни четири песни, но феновете искаха още и се наложи звездата да пее акапелно. Това влуди още повече любителите на балканските ритми, които рядко чуват подобни изпълнения от родните си идоли. В каря на концерта Дарко Релускоски, програмен директор на телевизията, връчи статуетка на Драгана Миркович за най-добра балаканска изпълнителка на Балканика мюзик телевижън. Награди получиха още Йована за най-популярна певица от Сърбия и Черна гора, Тоше Проески за най-популярен македонски изпълнител и Тони Стораро за най-популярен български певец по Балканика мюзик телевижън. Наградите са определени с гласуване на зрителите на медиата. Освен четиримата наградени на сцената пяха турската звезда Бурак Азис, Кали с DJ Пикасо, Кондьо, Александър Каприш от Сърбия и Ивена, а албанецът Сабияни направи дует с родната Кати. Теодора и Алисия зарадваха феновете с дует в който, като танцьор се включи смелчага от публиката. Нели от предаването „Туистър”, явно възстановена от шарката, партнираше на Дарко Релускоски при обявяването на изпълнителите.
Кали и DJ Пикасо
кали,пикасо,dj,певица,фолк певица,концерт,музика,поп,фолк,чалга,сцена,зала 1 ндк,180 дни ефир! балканика мюзик телевижън – мост на балканите,фен тв