Драгана Миркович вдигна на крака зала 1 на НДК
Концерт “180 дни ефир! Балканика мюзик телевижън – мост на Балканите” в зала 1 на НДК

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Сръбската мега зведа Драгана Миркович изправи на крака гостите на концерта “180 дни ефир! Балканика мюзик телевижън – мост на Балканите” в зала 1 на НДК снощи. Гласовитата дама изпълни четири песни, но феновете искаха още и се наложи звездата да пее акапелно. Това влуди още повече любителите на балканските ритми, които рядко чуват подобни изпълнения от родните си идоли. В каря на концерта Дарко Релускоски, програмен директор на телевизията, връчи статуетка на Драгана Миркович за най-добра балаканска изпълнителка на Балканика мюзик телевижън. Награди получиха още Йована за най-популярна певица от Сърбия и Черна гора, Тоше Проески за най-популярен македонски изпълнител и Тони Стораро за най-популярен български певец по Балканика мюзик телевижън. Наградите са определени с гласуване на зрителите на медиата. Освен четиримата наградени на сцената пяха турската звезда Бурак Азис, Кали с DJ Пикасо, Кондьо, Александър Каприш от Сърбия и Ивена, а албанецът Сабияни направи дует с родната Кати. Теодора и Алисия зарадваха феновете с дует в който, като танцьор се включи смелчага от публиката. Нели от предаването „Туистър”, явно възстановена от шарката, партнираше на Дарко Релускоски при обявяването на изпълнителите.
Алисия, фен от публиката Александър, Теодора (от ляво на дясно)
певица,фолк певица,концерт,музика,поп,фолк,чалга,сцена,зала 1 ндк,180 дни ефир! балканика мюзик телевижън – мост на балканите,фен тв,алисия,теодора,фен