Виенският бал се върна в "Кемпински"
Виенски бал 2006

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

За четвърта поредна година едно от бляскавите събития на столичния хайлайф прикова вниманието в хотел "Кемпински-Зографски". Традиционният виенски бал, на който висши правителствени лица и дипломати се смесват с бизнеса и светските персони отново е с генерален спонсор австрийската спедиторска фирма "Шенкер", партнирана от "Мобилтел" и "Райфайзен банк". Икономическият министър Румен Овчаров, придружен от дъщеря си, вицепремиерът Ивайло Калфин със съпругата си и министърът по европейската интеграция Меглена Кунева бяха във фокуса на камерите още от самото си идване. Австрийският посланик Карл Дийм и шефката на Виенския комитет Мария Нейкова поканиха Калфин и Кунева да открият бала. Солистите на Националния музикален театър и Националната опера Добрина Икономова и Александър Крунев забавляваха гостите с избрани оперни парчета, а след това публиката видя и българския Моцарт - 12 годишния виртуоз на цигулката Асен Танчев. Ансамбълът на Нешка Робева тази година изпълни традиционния танц на дебютантите, последван от покани към гостите да се включат в пируетите. За съжаление не всички притежаваха добра координация в сложния танц, което доведе до три атриктивни падания на подиума, без особени контузии за участниците.
Шефът на M3 Communications Максим Бехар със съпругата си Мила
виенски бал 2006,кемпински хотел зографски,японския,парти,максим бехар,m3 communications,www.novinite.com,sofia news agency,мила бехар