„Девин” АД и фондация „Движение на българските майки” направиха дарение на две училища за деца в неравностойно положение
Дарителска акция на фондация "Движение на българските майки" и "Девин" АД

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Фондация „Движение на българските майки” и компанията за бутилирани натурални води „Девин” АД организираха в София Ленд набиране на помощи за незрящи деца от училище „Луи Брайл” в София и помощно училище „Любен Каравелов”, Перник. Над 250 кашона и пакети с дрехи, пособия и играчки разпределиха организаторите в два микробуса на „Девин”, които ще ги доставят до училищата. В акцията се включиха и младите майки от bTV Мариана Векилска и Антония Точева, водеща на предаването „Глобусът”. В училище „Луи Брайл” се обучават 196 деца с нарушено зрение на възраст от 5 до 18 години. Помощно училище „Любен Каравелов” в Перник е дом на 60 деца с различни проблеми на възраст от 7 до 18 години. Всички те се нуждаят от дрехи, обувки, помагала за обучение, играчки и козметика, уточниха организаторите. Акцията е част от традиционната благотворителна дейност на фондацията и програмата на "Девин" за подпомагане на педиатрични и родилни болници, детски градини и училища в страната.
"Девин" АД подпомага детски градини и училища в цялата страна
дарение,благотворителност,фондация,движение на българските жени,девин,минерална вода,бутилка,жажда