Сергей Станишев и Елена Йончева влязоха в анкета на нов секс-портал
Пресконференция за стартирането на нов секс-портал

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Новият роден секс-портал www.sexwell.bg направи за стартирането си класация за най-гореща БГ-двойка. Посетителите на сайта ще могат да избират, както романтични двойки, така и партньори в бизнеса и изкуството. Сред имената са Сергей Станишев и Елена Йончева, Нели от предаването „Туистът” с приятеля си DJ Айван, Дони и Нети, Азис и Устата. Гласуването е активно до 24 февруари 2006 година, обявиха на пресконференция в кафе „Taba&Co” основателят на проекта Борис Фурнаджев, който е най-големият вносител на секс-артикули у нас и д-р Румен Бостанджиев, известен роден сексолог. Новият сайт предлага актуална информация и новини, свързани със сексуалната култура. За разлика от други розови сайтове, в него няма да има кадри с порнографско съдържание. В библиотеката на портала желаещите ще могат да се запознаят със статии за успешни сексуални практики и преодоляване на проблеми. На най-задаваните въпроси ще отговаря д-р Румен Бостанджиев. На сайтът е базиран и най-големият он-лайн магазин за секс-артикули и инструкции за използването им.
На сайта посетителите могат да намерят полезна информация и онлайн магазин
сайт,секс-портал,www.sexwell.bg,компютър,румен бостанджиев,доктор,лекар,медик,сексолог,борис фурнаджиев,лаптоп,интернет,клавиатура