Започна празничната програма на Дарик радио - "Любимец на 13"
Тринадесети рожден ден на "Дарик радио"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Днес в студиото на националното "Дарик радио" известни личности смениха титулярните журналисти и станаха водещи на празничната програма на радиото - "Любимец на 13". Министърът на външните работи Ивайло Калфин, министърът на икономиката Румен Овчаров, министърът на транспорта Петър Мутафчиев, телевизионните водещи Мира Добрева и Николай Бареков, кметът на София Бойко Борисов, актьорите от "Шоуто на Слави" Виктор Калев, Краси Радков и Николай Станоев и главният редактор на вестник "24 часа" Венелина Гочева са само част от гостите, които ще се включат в празничната програма по случай тринадесетия рожден ден на радиото.
Актьорите от "Шоуто на Слави" Виктор Калев, Краси Радков и Николай Станоев
дарик радио,радио,любимец на 13,рожден ден,виктор калев,калев,краси радков,красимир радков,николай станоев,актьор,народен артист,шоуто на слави