Компанията за изворна и минерална вода „Девин” дари лекарите от „Шейново” за Бабинден
Дарение от "Девин" и празнуване на Бабинден във Втора АГ болница “Шейново”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

В Деня на родилната помощ, Бабинден по нов стил, компанията за изворна и минерална вода "Девин" АД дари на майките, техните новородени и лекарите от столичната Втора АГ болница “Шейново” своя нов продукт - изворна вода “Девин” с розов етикет. Дарението е част от програмата на комапнията за изворна и минерална вода за подпомагане на педиатричните и родилни болници в страната. В присъствието на заместник-кметa по здравеопазването в столична община Ирина Папанчева и целия персонал на болницата директорът на болницата д-р Димитър Драгиев ритуално изми ръцете си заедно с ръководителя на родилна зала д-р Здравка Богословова и главната акушерка Женя Методиева. Според традицията на Бабинден празнуват бабите–акушерки. В ранно утро всяка жена отива в дома на бабата, която й е помагала при раждане и ритуално й полива вода да си измие ръцете. Бабата тръска водата от ръцете си и нарича да се раждат толкова деца, колкото са капките.
Изворната вода “Девин” е единствената българска вода от този клас, сертифицирана от най-авторитетния в Европа институт за изследване на питейни води “Фрезениус”, Германия. Със слабата си минерализация (82 мг/л) и много ниско съдържание на натрий (5,6 мг/л), тя е подходяща за непрекъсната и неограничена употреба от хора на всяка възраст, включително и от кърмачета. Българската педиатрична асоциация я препоръчва за директна консумация и за разтваряне на адаптираните млека за най-малките.
Малки балерини поздравиха персонала на Втора АГ болница “Шейново”
балет,балерини,биберон,танц,бабинден,ден на родилната помощ,болница,шейново