#ДАНСwithme 13 - Хиляди на пореден протест срещу кабинета "Орешарски"
София - Антиправителствен протест

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Ден Тринадесети на националния протест срещу кабинета "Орешарски" събира отново хиляди граждани пред Министерски съвет.  Обозначеният във Фейсбук с таг "#ДАНСwithme", антиправителствен митинг започна по традиция около 18.30 часа. Както всеки път от началото на демонстрациите на площад "Независимост", хората обединени от идеята "Оставка, Червени боклуци", продължават да се увеличат след изтичане на работния ден. Тази вечер шествието е предвидено да започне с кратък рок-концерт на Васко Кръпката.
Протестите започнаха след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Още преди оттеглянето му обаче демонстрациите се превърнаха в антиправителствени, заради действията на кабинета "Орешарски" в сектор Национална сигурност. Освен за оставка на настоящото правителство протестиращите настояват за промени в Изборния кодекс и смяна на системата.
митинг,протест,протестиращ,протестиращи,шествие,ДАНСwithme,дансуитми,