Александър Божков почерпи за 5 години "Музика за душата"
Пети рожден ден на предаването "Музика за душата" на Александър Божков по Дарик радио

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Бившият вицепремиер в правителството на Иван Костов Александър Божков, станал популярен в медийното пространство и като Ал Бож, почерпи за годишнината на предаването си в Дарик Радио. "Музика за душата" навърши пет години в националния радиоефир. Водещият събра повече от 150 приятели на суши във Военния клуб в София. Сред гостите бяха собственикът на медията Радосвет Радев, шефката на Нова телевизия Силва Зурлева, Мартин Карбовски, Светла Петрова от "Сеизмограф" по bTV, Коко Каменаров със съпругата си Радина Червенова и Ники Кънчев, който също има предаване по Дарик. Синият елит бе представен от Едвин Сугарев и Елеонора Николова, член на НИС на СДС.
Шефът на Дарик радио Радосвет Радев разпалено обяснява нещо на Ники Кънчев (с гръб), който води предаването "Купон на Изток от рая" по медията. В средата е съпругата на медийния шеф и строителен предприемач Дима
дарик,радио,музика за душата,божков,ал бож,радосвет,радев,кънчев,стани богат,купон на изток от рая,дима