Бургаската група „G.R.A.S.” представи първия си албум
Пресконференция на група "G.R.A.S." в БТА

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Бургаската група „G.R.A.S.” представи първия си албум „Бляскав” в пресклуба на БТА. Музикантите Георги Русев – бас и вокали, Росен Сеновски – китара, клавишни и вокали, Атанас Миларов – барабани и вокали и Светослав Михайлов – вокал, китара и акустична китара са записали десетте парчета в собственото си студио още в средата на миналата година, но ангажиментите им са забавили излизането на албума на пазара. Като бек вокали в албума участват съпругите на рокаджите и известната Тони Димитрова. Освен десетте песни в CD-то са включени и клипове на парчетата „Бяла дама” и „Котки”. Промоцията на „Бляскав” ще бъде на 3 февруари в рок-столицата Каварна, а по-късно ще има концерт и в София. Продуцент и издател на „G.R.A.S.” е „Ноблекс мюзик”, а разпространител „Стефкос мюзик”.
Четиримата музиканти са в основата на бившата формация „Фанданго”, но след разпадането й сформират група „G.R.A.S.”. Името представлява абревиатура на първите букви от имената им. Бургазлиите обявиха, че тази година ще издадат още един албум и ако технически времето им стигне могат да запишат и трети.
Росен Сеновски
група,g.r.a.s.,росен сеновски,музикант,рокаджиq,рок,пресклуб бта,пресконференция