Масово целуване по софийските улици за свети Валентин.
Масово целуване по софийските улици за свети Валентин.

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Популярният празник на влюбените вече намери своите традиции и в България. Млади люде с цветя и балони се разхождаха по улиците на София от сутринта. В лов на лирични моменти от светлата дата се втурнаха фотографи и фотографки,които преследваха по тротоара млади и не чак толкова млади двойки. В 4 точки на София момчета и момичета популяризираха доброто миене на зъби преди целувка, като за целта подаряваха на минувачите тубички с паста "Сигнал" и весели брошури, посветени на хубавия дъх при целуване. Организаторите на кампанията са "Лоу Суинг Комюникейшънс", рекламен партньор на "Юниливър".
Възпитаници на различни фотографски школи предлагаха безплатни снимки на влюбените, а доброволци от Червения кръст и Дарик радио разясняваха ползата от презервативите. В условието да получиш паста за зъби беше включено и позиране по двойки за фотоконкурса, чиито победители ще вечерят на свещи в елитен софийски ресторант.
Изненадващи реакции показваха някои на пръв поглед съвсем обичайни двойки. "Не ме снимайте, моля ви, ще стане беля!", казваха те пред фотографите на агенция БулФото. "Жената ще види снимката, и тогава става страшно." Така се разбра, че не всеки е със своята половинка на празника. В желанието си да участват в промоцията и съвсем непознати момчета и момичета се целуваха още преди да си знаят имената. Продължението е неизвестно...

Столичанка разцелува любимата си булонка по случай празника