Максим Бехар стана почетен гражданин на Шумен
Максим Бехар празнува 50-ти рожден ден

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Община Шумен направи почетен гражданин Максим Бехар за 50-годишния му юбилей. Кметът на града Веселин Златев връчи диплом и медал на известния си съгражданин и собственик на "Sofia News Agency". Стотици приятели и роднини се събраха в зала "Александър" на хотел "Radisson SAS", за да отпразнуват юбилея на Бехар. Сред гостите бяха Николай Василев, министър на държавната администрация, поетът Любомир Левчев, актьорите Георги Мамалев и Тодор Колев, издателят Мартин Захариев, Лили Игнатова, Кеворк Кеворкян, както и много дипломати. Бизнесменът Красимир Стойчев също поднесе поздарвления на Максим Бехар и съпругата му Мила.
Агентът Иван Тенев и певицата Кристина Димитрова разговарят с Жени Живкова и съпруга й Андрей.
максим,бехар,журналист,издател,пр,pr,novinite.com,иван тенев,тенев,агент тенев,кристина димитрова,димитрова,певица,жени живкова,живкова,дизайнер,мода,жени стил,андрей