Модна къща МИРО представи колекция в Пловдив
ПЛОВДИВ - Ревю на модна къща "Миро"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Модна къща “Миро” със собственик Мирослав Стамов представи снощи в търговски център “Екселсиор” – Пловдив колекция, посветена на откриването на новия бутик на марката. В магазина на ул. “Княз Александър Батенберг” № 28 могат да се открият облекла, които следват нова линия и са създадени в унисон с настъпването на коледните и новогодишните празници. Модната къща е носител на няколко големи награди: “Моден Меркурийй 2005” на Академията за мода в категорията моден бизнес, високо качество и нови технологии в производството на българско облекло; два златни медала на Пловдивския Международен Панаир за създаване и внедряване на софтуерни продукти и високи технологии в шивашката индустрия. През 2004 г. Академията за мода номинира модна къща “Миро” за наградата “Златна игла” в категорията “Най-добра модна къща на годината”.
Колекцията включва 50 облекла, разпределени в три теми: стрийт визия, всекидневен стил и елегантни тоалети. Привлекателният женски силует е подчертан от къси, вталени сака. Полите са разкроени, асиметрични, тип “лале” или “балон”, фаворит е бизнесдължината. Панталоните са с ниска талия, с особено актуалния италиански джоб или дължина до коляното .
Миро и Галя от "Каризма" пеят на ревюто
мода,миро,екселсиор,каризма,поп,музика,дует,миро,галя,певец,певица,miro,костадинов,курдова,галка