Синът на Агент Тенев и Кристина Димитрова спечелиха благотворително рали с награда от Националния рали шампион на 2005 Ясен Попов
Благотворителното рали “Виж ме”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Голямата награда на благотворителното рали “Виж ме” днес в Международния изложбен център грабна екипажът на Кристина Димитрова и сина й Димитър Тенев. Наградите връчи най-бързият състезател на страната за годината - Националния рали шампион 2005 година – пилотът на ОМВ Рали Тим Ясен Попов.
Ралито е организирано от фондация «Виж ме», Агенция «Тенев» и предаването «Хора, пътища, автомобили» на Дарик Радио.

Медийните екипажи се оказаха с постижения в клас 1. Лицата на конкурентните телевизии бТВ и Нова телевизия си поделиха трите награди. Генка Шекерова в ролята на пилот спечели първата награда в този клас, следвана от колежката си Ани Цолова. А трета награда спечели екипажът на Галина Щърбева с навигатор Лора Крумова.

В ралито участваха също фолк певецът Илия Луков, тв водещата Диана Любенова, Йордан Георгиев (Данчо “стълбицата”) с навигатор Теодор Георгиев, Диян Мачев-Актьор (Дидо от “Семейни войни “), актрисата Деси Тенекеджиева, Силвия от Биг Бръдър, специален екипаж на СЕМ с пилот Юлиана Тончева и други известни личности.

Целта на благотворителното рали беше участниците да дадат личен пример в пътното движение, като също така помогнат за събирането на средства за производство на светлоотразителни жилетки за децата от столичните училища.
Най-бързият български рали състезател, пилотът на ОМВ Рали Тим Ясен Попов връчи първите 150 светлоотразителни жилетки на децата и директорката от Специалното средно училище за деца с увреден слух, тъй като те са най-застрашени от нетолерантното поведение на шофьорите на пътя. В следващата седмица ще бъдат дарени още 400 светлоотразителни жилетки. С тази инициатива организаторите се надяват да положат традицията всяка година да се обръща внимание на шофьорите чрез практически принос от страна на обществени личности.

Силвия от Биг Брадър 2 с приятеля си Ивайло
виж ме,рали,благотворителност,състезание,силвия драгоева,драгоева,биг брадър II,Big Brother II,гадже,ивайло