Синът на Агент Тенев и Кристина Димитрова спечелиха благотворително рали с награда от Националния рали шампион на 2005 Ясен Попов
Благотворителното рали “Виж ме”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Голямата награда на благотворителното рали “Виж ме” днес в Международния изложбен център грабна екипажът на Кристина Димитрова и сина й Димитър Тенев. Наградите връчи най-бързият състезател на страната за годината - Националния рали шампион 2005 година – пилотът на ОМВ Рали Тим Ясен Попов.
Ралито е организирано от фондация «Виж ме», Агенция «Тенев» и предаването «Хора, пътища, автомобили» на Дарик Радио.

Медийните екипажи се оказаха с постижения в клас 1. Лицата на конкурентните телевизии бТВ и Нова телевизия си поделиха трите награди. Генка Шекерова в ролята на пилот спечели първата награда в този клас, следвана от колежката си Ани Цолова. А трета награда спечели екипажът на Галина Щърбева с навигатор Лора Крумова.

В ралито участваха също фолк певецът Илия Луков, тв водещата Диана Любенова, Йордан Георгиев (Данчо “стълбицата”) с навигатор Теодор Георгиев, Диян Мачев-Актьор (Дидо от “Семейни войни “), актрисата Деси Тенекеджиева, Силвия от Биг Бръдър, специален екипаж на СЕМ с пилот Юлиана Тончева и други известни личности.

Целта на благотворителното рали беше участниците да дадат личен пример в пътното движение, като също така помогнат за събирането на средства за производство на светлоотразителни жилетки за децата от столичните училища.
Най-бързият български рали състезател, пилотът на ОМВ Рали Тим Ясен Попов връчи първите 150 светлоотразителни жилетки на децата и директорката от Специалното средно училище за деца с увреден слух, тъй като те са най-застрашени от нетолерантното поведение на шофьорите на пътя. В следващата седмица ще бъдат дарени още 400 светлоотразителни жилетки. С тази инициатива организаторите се надяват да положат традицията всяка година да се обръща внимание на шофьорите чрез практически принос от страна на обществени личности.

Алекси Кесяков връчва награда на Кристина Димитрова и сина и
рали,виж ме,благотворителност,певица,кристина димитрова,кесяков