Заместник-министърът на вътрешните работи Камен Пенков празнува 52-ри рожден ден в клуб "Библиотеката"
Рожден ден на заместник-министъра на вътрешните работи Камен Пенков

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Текст и снимки: Агенция Тенев

Камен Пенков на квадрат-това бе повод за поредния хай-купон на седмицата, обединил 52-ия рожден ден на зам.министъра на вътрешните работи и член на ВС на БСП с деветия рожден ден на едноимения му син. Информация на ухо: над 300 бяха V.I.P.гостите в култовия клуб ”Библиотеката”, все различни по възраст пол и занятие видни люде, обединени от общия знаменател приятели на родените в един и същи ден Каменовци. Политикът Младен Червеняков, ”трудовият” предводител Тошо Тошев, скулптурът Вежди Рашидов, адвокат Тодор Батков, спиртният бос Миню Стайков, бизнесмените Борислав Дионисиев,
Чавдар Чернев, Димитър Събев, Димо Кръстинов и Бато Милотинович, висши бивши и настоящи служители на МВР, уважиха мълчанието на златокожите прасенца-сукалчета,топ-кулинарните угоди и водопадно леещото се уиски-с възрастта на попрестарял тийнейджър, до първи,че и до втори петли.

Камен Пенков посреща скулптура Вежди Рашидов
министър,рожденик,камен,пенков,правителство,мвр,скорпио,вежди,рашидов,скулптор