Стефан Данаилов откри "Киномания 2005"
Откриване на фестивал "Киномания 2005" в НДК

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Министър Стефан Данаилов откри 19-тия фестивал "Киномания" в зала 3.1. на НДК снощи. Фестът тръгна с филма на Георги Дюлгеров "Лейди Зи" и ще продължи с над 60 заглавия до 20-ти ноември. Дни след 70-годишния си юбилей Георги Мишев получи традиционната награда на Киноцентър Бояна за цялостно творчество и принос към българското кино. От понеделник Георги Мишев започва снимките на новия си филм "Патриархат". Министърът на културата Стефан Данаилов благодари на Георги Мишев, за възможността да играе в първия български секс-филм "Дами канят".
Шефът на Киноцентъра в оставка Евгений Михайлов връчва на сценариста Георги Мишев наградата на Киноцентър "Бояна" за цялостно творчество и принос към българското кино под аплодисментите на директора на НДК Христо Друмев.
киномания,кино,фест,фестивал,ндк,мишев,михайлов,киноцентър,бояна,награда,друмев,сценарист