Ювелирната фирма "Carrera y Carrera" показва бижута за половин милион евро за юбилея си
Пресконференция на бижутерийната компания "Carrera y Carrera" в хотел "Шератон"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Испанската бижутерийна компания "Carrera y Carrera" празнува 120-годишен юбилей по целия свят. В навечерието на националния празник на Испания, 12 октомври, ювелирната фирма празнува годишнината си в София. По покана на "АВИ Център", представител на "Carrera y Carrera" в България, в столицата ни пристигна Игнасио Фернандес, директор "Бизнес развитие". За празника си испанската фирма представи в хотел "Шератон" част от последната колекция "BAMBU".
Специално за годишнината "Carrera y Carrera" са поканили една от най-талантливите млади цигуларки в света Летисия Морено. Тя ще свири в зала "България" пред 1200 VIP гости заедно със Софийския фестивален оркестър под диригентството на Лучано ди Мартино. На сцената Летисия Морено ще смени два комплекта от невероятните бижута на испанските ювелири. Концертът е под егидата на посолството на Кралство Испания в България и на испанското министерство на културата. Празненствата за 120-годишния юбилей включват още и ревю на "Carrera y Carrera", където накитите ще бъдат показани от модели на агенция „Визаж” с тоалети от есенно-зимната колекция на мюнхенската модна къща "ESCADA".
бижута,юбилей,carrera y carrera,ювелири,годишнина