Режисьорът аниматор Свилен Димитров получи наградата „Стоян Камбарев” 2012
София – Връчване на номинациите и наградите „Стоян Камбарев” в „София лайв клуб”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Вицепрезидентът Маргарита Попова и Деси Тенекеджиева, председател на Фондация „Стоян Камбарев” връчиха Награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев” на режисьорът и аниматор Свилен Димитров  на гала церемония в „София лайв клуб снощи”. Специална награда от ръцете на Левон Хампарцумян получи сценографката Огняна Серафимова за работата си по спектаклите „Посещение при бащата” и „Куклен дом”.
Освен тях номинации получиха още най-младия български драматург Стефан Прохоров, Йордан Славейков и Димитър Димитров (Сдружение Б+) – автори и режисьори на пиесата „Паякът” и акордеоният квартет „Корд”, които са студенти от Национална музикална академия “проф. Панчо Владигеров”. Номинациите връчиха Джеймс Уорлик, Татяна Лолова, Ники Кънчев, Весела Казакова, Людмила Филипова, водещите на "Денят започва... с култура" по БНТ Анна Ангелова и Даниел Ненчев, както и членовете на на Фондацията - Димитър Гочев, Георги Лозанов и Кремена Димитрова.

Кремена Димитрова обявява номинацията на Свилен Димитров
награда,култура,стоян камбарев,фондация,клуб,изкуство,връчване,номинация