Стойчо Младенов: "Отиваме на война срещу Левски"
София - Футбол - ЦСКА - Черно море

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен и похвали футболистите след категоричната победа с 4:1 срещу Черно море в 25-ия кръг.  “Не всеки ден се виждат пет гола в един мач. Постигнахме целта си - трите точки. Искам да изкажа радост, 12-ия играч е налице, всички фенове са тук, това ме прави щастлив. Това беше целта, да бъдем едно цяло, ръководство, отбор, публика, всички да теглим в една посока. С играта си момчетата показах, че заслужават подкрепа и уважение, истински благодаря на феновете, че все повече и повече идват на мачовете”, заяви Стойчо Младенов.
“Създадохме много голови положения, вкарахме 4 гола, можехме да реализираме още толкова. Самият резултат ни даде възможност да заиграем по-освободено, да направим в някои моменти по-красиви комбинации. Има още много какво да променяме, и днес се видяха проблеми, които трябва да изчистим”, добави наставникът.
Стойчо Младенов коментира и предстоящото дерби с “Левски” другата седмица: “Това е мач като всички останали, с малко по-различен заряд. Отиваме като на война, концентрирани с всички сили, да се бием и да спечелим. Между “Левски” и ЦСКА никога не може да се определи кой е фаворит. Изявите и точковият ни актив ни дават по-голямо самочувствие. Всичко е въпрос на чест, да излезеш победител срещу най-големия противник на всички нива. С всичко възможно ще търсим да си постигнем победата”.
Иван Бандаловски
агрупа,първенство,футболисти,стадион,българска,армия,армията,