С бляскава премиера филма "Корпус за бързо реагиране" тръгва по кината
София – Премиера на филма "Корпус за бързо реагиране"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

С премиера по холивудски на 7 екрана новият български филм "Корпус за бързо реагиране" тръгна за разпространение по кината.&nbs: По червеният килим в „Синема сити” преминаха актьорите на филма Васко Мавриков, който е и сценарист на лентата, Диана Любенова, Карла Рахал и брат й Башар Рахал, Мариан Вълев , легендата Стойко Пеев, плеймейтката Златка Димитрова, младите актьори Евгени Будинов и Ивелин Найденов и Коко Тайсъна.
В основата на "Корпус за бързо реагиране" е най-вече хуморът, макар в лентата да не са избегнати и впечатляващите екшън сцени. Сюжетът се съсредоточава върху приключенията на трима агенти от Корпуса с атрактивните прякори – Васко, Гецата и Борето. Любопитен факт около екшън комедията е, че тя е заснета за едва 18 дни, макар че сценарият на филма се появява на бял свят преди цели 7 години. Режисьор на комедията е Станислав Дончев – Стамбата.

Мариан Вълев и Денис Ризов
филм,лента,комедия,екран,премиера,червен килим,кино,