Красимир Илиев отново спечели КОМ-ЕМИНЕ
КОМ-ЕМИНЕ 2005 - финал

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Миналогодишният шампион Красимир Илиев – Долфи с навигатор варненца Борислав Борисов грабна приза в отворения клас на четвъртото издание на най-голямото офроуд състезание у нас. На второ място е дебютантът Семко Семов, бълагарин, живеещ в Англия, а на трето – пловдивчанинът Сашо Ковачев, шампион от предишни състезания, всичките с Мерцедес Г . В серийния клас първенец е Димитър Здравков – Фулдата с навигатор съпругата си Елена на Тойота Ланд Круизър, а на второ – атрактивния варненски екипаж Веселин Петков с навигатор Венелин Градев и Нисан Патрол, които в последните три дни от състезанието возиха със себе си и репортер на БулФото. На трето място е Сава Трендафилов с навигатор Надежда Минкова на фотогеничен червен Вранглер. Последният ден от състезанието мина при трудни и кални условия с много изненади. Нисък клон в първия етап отнесе стъклата на много коли. Сашо Ковачев от Пловдив завърши първия от двата етапа за деня на три гуми и една джанта. Екипажът на шампиона Красимир Илиев - Долфи финишира с неузнавами лица, опръскани с кал през празното място за стъклото. Веднага след успешния финиш Долфи трябваше да спасява джипа на организатора на състезанието д-р Светослав Дойчинов, претърпял обръщане през покрив малко преди това. В колата се возаше и репортерът на БулФото Станислав Недев, който се отърва с малко кал по апарата и ударен нос. Веднага след като излезе от катастрофиралото возило, колегата се захвана да снима останалите финиширащи състезатели. Увлечен да прави шоу по плажа накрая, варненецът Веселин Петков потопи Нисан-а си в морето и успя да “удави” двигателя за радост на туристите.
Победителите в серийния клас отляво надясно: трето място - Сава Трендафилов и Надежда Минкова, първо - Димитър Здравков–Фулдата със съпругата си Елена и второ – Веселин Петков
ком,емине,офроуд,offroad,рали,джип,финал,класиране,победител,сава,трендафилов,минкова,здравков,фулдата,петков,веселин,