Сватба по 150-годишен ритуал вдигна шефът на ансамбъл "Българе"
Сватба по 150-годишен ритуал вдигна шефът на ансамбъл "Българе"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Шефът на ансамбъл "Българе" Христо Димитров се врече на своята любима Албена, солистка на формацията, на зелена поляна в Рибарица, Тетевенско. Ритуалът, заимстван от български национални традиции и обичаи от различни краища на страната, включи пищно празненство на тревата, кукери, пехливани, петел и черешово топче. Всички гости на сватбата дойдоха в български национални носии, единствено изключение направи шотландският зет на младоженеца Ян Андерсън, който беше с килт и семейството на шефа на Пловдивския панаир Йордан Радев и жена му Нина Радева от НДСВ, облечени традиционно, но по японските национални традиции. Президентът Първанов изпрати на младоженците подаръци, които те получиха при подписването.
Редакторката на ТВ-предаването "Елит" Нина Николова чинно е застанала до приятеля си Димитър Ходжев, известен като Митьо Крика
крика,нина,елит,николова,българе,сватба,традиции,обичаи,бит,фолклор,брак,бракосъчетание,носии