Национален арт форум събра професионални гримьори в Бургас
Бургас - Национален арт форум на професионални гримьори

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Най-новите тенденции в макиажа представи днес гримьорът Аннехиен Браамс по време на Национален арт форум на професионалните гримьори.
Събитието се организира за първи път, със съдействието на община Бургас и в него взеха участие над 40 млади и талантливи гримьори от цялата страна. Темата на форума е ретро шик от 70-те години, съобразно тенденциите в тази област в световен мащаб.
Семинарът премина под формата на импровизиран спектакъл в пригодения ретро кът, където моделите разиграха два етюда, облечени в рокли от 20-те и 50-те години на миналия век, преди да се оставят в ръцете на професионалистите. Аннехиен Браамс, гримьорка с 20-годишен стаж в областта на киното и телевизията, показа на българските си колеги как с въздушна четка може да се гримира цялото лице, а и тялото само за 10 минути. „За първи път съм в България, но ми прави впечатление, че хората тук са много позитивни, а този град е просто прекрасен. Виждам обаче, че младите момичета ползват много фон дьо тен, което не е препоръчително”, заяви по време семинара Браамс. Тя направи демонстрация на винтидж грим върху лицето на главния експерт в отдел „Култура” на Община Бургас - Людмила Кутиева.
Аннехиен Браамс демонстрира най-новите тенденции в макиажа
макиаж,гримьорство,гримьор,