Стелияна Христова е победителят в шоуто „Гласът на България”
София - Финал на "Гласът на България"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

След грандиозния финал на хитовото музикално шоу публиката определи победителя в първия сезон на „Гласът на България” по bTV – Стелияна Христова. Тя спечели титлата след достойно съревнование с Игор Шабов , с 58% от зрителския вот срещу 42% за нейния опонент. Мечтата на Стелияна се сбъдна, след като в третия етап на надпреварата двамата финалисти изпълниха първите създадени специално за тях парчета от Universal Music.
Претендентите за победата – Стелияна, Игор, Роксана и Тодор, за първи път пяха в дует със своите треньори. След изпълненията, подкрепени от Мариана Попова, Кирил Маричков, Ивана и Миро, на крачка от победата, „Гласът на България” напуснаха Тодор и Роксана. За първи път от сцената на шоуто водещата Вики Терзийска зарадва своите фенове с едно от най-обичаните си авторски парчета – „Моите кафеви очи”.
Миро и финалистът Тодор Гаджалов
музика,гласът,българия,победители,финалисти,шоу,реалити,телевизия,предаване,btv1,каризма,костадинов