Магърдич Халваджиян показа предпремиерно епизод 1 от „Седем часа разлика”
София – Предпремиера на епизод 1 от сериала „Седем часа разлика” в София лайф клуб

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Най-новият сериал „Седем часа разлика”, копродукция на bTV и Global Films, ще даде старта на „Сезона на българските сериали 2” – на 18 септември в ефира на телевизията. Продуцентите Магърдич Халваджиян и Апостол Пенчев, програмен директор на bTV представиха пред журналисти и част от екипа първият епизод на филма в София лайф клуб снощи. Освен журналисти в клуба присъстваха някой от Главните актьори Ваня Цветкова, Калин Сърменов, Симеон Лютаков, Тони Минасян, Александра Раева, Ники Сотиров, Тодор Дърлянов, сценаристите Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева, и разбира се режисьорът Магърдич Халваджиян, който следеше внимателно реакциите на публиката.
В първия епизод зрителите се запознават с Таня Стоева (Ваня Цветкова). Тя е висш влиятелен съдия в София, Михаил Михайлов-Милото (Калин Сърменов) влиятелен бизнесмен-мутра и техните деца - Мая Стоева (Боряна Братоева) и Роки (Тони Минасян), както и прокурорът Иван Иванов (Симеон Лютаков). Те въртят интригата в София, а в Ню Йорк виждаме основните герои Боян (Малин Кръстев) и Нина Роси (Александра Раева) с техните проблеми.
Алекс Раева и Калин Сърменов
предпремиера,сериал,телевизия,седем часа разлика,клуб,актьор,актриса,александра