Шоуто „Гласът на България” тръгва в ефира на bTV в понеделник
София – Представяне на екипа на шоуто „Гласът на България”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Продуцентския екип на шоуто „Гласът на България” представи пред журналисити концепцията, треньорите и водещата на летния праймтаймов музикален формат на bTV в Гранд хотел „София” снощи. Продуцентът от телевизията Апостол Пенчев, програмен директор и изпълнителният продуцент Евгени Димитров-Маестрото от 7/8 представиха Кирил Маричков, Мариана Попова, Ивана и Мирослав Костадинов-Миро – съставители и треньори на отборите от пеещи момичета и момчета ( и не само момичета и момчета), както и водещата на формата Виктория Терзийска.
„Гласът на България” ще подложи вокалните таланти на строга четириетапна селекция. След предварителния подбор до кастингите „на тъмно” бяха допуснати около 160 участници. В тази фаза треньорите сформираха своите отбори от 14 отличили се певци, които ще наставляват и подкрепят така, че един от тях да стане „Гласът на България”.
След кастингите „на тъмно”, които ще дадат старт на шоуто в ефир от 18 юли, зрителите на ще станат свидетели на оспорвани „битки” между членовете на всеки от отборите. В този етап на селекцията всеки треньор ще посочи шестимата участници, които ще преминат в следващия кръг на шоуто на база индивидуалното им представяне и потенциала им да бъдат новите артисти на Universal Music. Участниците в шоуто ще подбират песните спрямо личните си предпочитания за жанр под вещите насоки на менторите как да разкрият пълния си потенциал. Преди финалите музикалните таланти ще се изправят на сцената самостоятелно и в дует със своите треньори в концерти на живо, за да убедят зрителите в уникалния си талант и професионализъм
За първи път в новаторското шоу зрителите ще имат възможността да подкрепят своите любимци освен чрез SMS, и чрез сайта на предаването - glasatnabulgaria.bg. Победителят ще бъде избран от феновете на участниците, като резултатите ще се формират от сбора на SMS и онлайн гласовете. Почитателите на „Гласът на България” ще могат да общуват свободно със своите любимци социалните мрежи, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал.
Миро предоставя микрофона на Ивана и Мариана Попова. До тях е водещата на предаването - певицата Вики
шоу,телевизия,bTV,треньор,ментор,Гласът на България,музика,каризма,костадинов,щурците,щурец,чалга,попфолк,тату,татуировка,терзийска