Устата печели за четвърти път боулинг турнира на списание „Блясък” и Beefeater
София – Шести боулинг турнира на списание „Блясък” и „Beefeater”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Част от най-популярните звезди у нас, разделени в пет отбора, премериха сили на 6-ия боулинг турнир, организиран от списание "Блясък" и „Beefeater” в Playground на The Mall вчера. След ожесточена битка тимът на рапъра Иван Динев-Устата успя да се класира на първо място. Заедно с него купата на победителя вдигнаха изпълнителите Galia, Kристо, Орлин Павлов и продуцентът и режисьор Джеси. На второ място се класира отборът "Черешката на тортата", в който се изявиха звездите, които участват и в едноименното реалити - Дим Дуков, Орлин Горанов, Крум Савов, Райна Налджиева и Краси Георгиев. Третото място зае тимът на "Водещите". В него се състезаваха Джуджи и Елица от "На кафе", Супер Бианка, Ваня Бонева и Жана. Четвърти се наредиха "Приятелите на Блясък" Румънеца, Лазар, Naso, Роси Иванова и Йоана Дарк. почетното пето място заеха "Kрасавиците" Антония Петрова, Юлия Юревич, Деси Зидарова, Виктория Джумпарова и Петя Велкова.
Освен награди за победителите, всички участници получиха и големи подаръци от организаторите. Специалните призове имаше и за част от звездите. За най-голям карък обявиха Йоана Дарк, с най-много страйкове се отличи Румънеца, а с най-висок личен резултат - дебютантът на турнира Лазар.

Орлин Горанов и Райна Налджиева
турнир,боулинг,списание,блясък,Beefeater,изпълнител,манекенка,победител,