Емануела заголи гръд на Балканските музикални награди
София - Втори Балкански музикални награди

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Поп фолк певицата Емануела щедро заголи пищна гръд на сцената на вторите Балканските музикални награди.  Традиционното и утвърдено вече при чалга изпълненията движение за първи път бе приложено пред публика и от Емануела.
Близо 20 000 фенове гледаха на площад Батенберг балканските звезди при второто издание на Балканските музикални награди. Румънската изпълнителка Ина (Inna) грабна три статуетки – за Песен на Румъния за Sun is Up, за Световен пробив и за Изпълнителка на Балканите за 2010 г. Сердар Ортач (Турция) бе определен за Изпълнител на Балканите.
Зрителите отредиха на Манга приза за Група на 2010 г., а Love in Brazil на Andreea Banica стана най-харесваният видеоклип на 2010 г. Теодора в тандем с Йоргос Яниас (Giorgos Giannias) спечелиха категорията за Балкански проект на 2010 за парчето "За теб живея".
На финала на сцената се качи Горан Брегович и неговия Оркестър за сватби и погребения. Брегович бе отличен за Принос към развитието и популяризирането на балканската музика.
Водещите Даниела Янков, Камен Воденичаров и Йоанна
награждаване,музика,фолк,поп фолк,чалга,александър,батенберг,площад,балканика,телевизия,