Lions Club-Dimant организира благотвопрителен бал
София - Италиански благотворителен бал по случай 150 години от обединението на Италия

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Италиански благотворителен бал по случай 150 години от обединението на Италия се организира вчера за първи път в Рейнбоу Плаза в София.
Организатори на събитието бяха Brand Luxury Challenge и Lions Club-Diamond. Средствата набрани от гала вечерята ще бъдат дарени за подпомагане на незрящите деца от училище “Луи Брайл”-София. Подбраните гости се насладиха на изпълненията на Орлин Горанов, Мариана Попова, Маргарита Хранова, Еделина Кънева, Владо Димов и маестро Кристиян Коев. Водещи на специалната вечер бяха Силвия Лулчева и Любо Ганев. Изисканото меню, в типично италиански стил, беше подготвено от известния италиански гастроном сомелиер Ханес Перфлер, съпруг на поп певицата Марияна Попова.
Специално слово поднесе почетния гост на Италианския бал Don Fabio Scannapieco Minutolo - принц на Коллереале и кавалер на най-престижния орден в Малта. На вечерята присъства и известната италианска писателка и журналистка Mara Parmigiani Alfonsi. Тя донесе в столицата роклята символ на обединението на Италия от 1848 година. Последната й книга “Passione Patriottica” неотдавна бе представена пред камарата на депутатите в Рим. За първи път в празничната вечер беше презентиран и футболния отбор Milan Jiunior Camp.
Присъствие на благотворителната вечер отчетоха американския посланик Джеймс Уорлик, кубинската посланичка Терасита Капоне, актрисата Биляна Петринска, бизнес дамата Ваня Червенкова, Меги Савова, Мисис Вселена Нора Манчева, Лейди Вселена Цвети Разложка, Мисис България Галина Недялкова.
Орлин Горанов и Мариана Попова
вип,звезди,Рейнбоу,Плаза,благотворителност,