Председателят на Народното събрание Цецка Цачева се срещна с представители на Гражданска инициатива „Срещу произвола на монополите”
София – Среща между председателя на Народното събрание Цецка Цачева и представители на Национална гражданска инициатива „Срещу произвола на монополите”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

В Парламента се състоя работна среща между, председателя на Народното събрание Цецка Цачева, Национална гражданска инициатива „Срещу произвола на монополите” , представители на Комисията по икономика и енергетика, Държавната комисия по енергийно и водно регулиране, Комисията за регулиране на съобщенията и Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.
На срещата се уточни процедурата по реализирането и залагането на исканията на гражданите за подобряване на качеството на услугите на мобилните оператори и естествените монополисти. Очаква се от Гражданско движение ДНЕС и Инициативния комитет на подписката да излъчат експерти, които да се включат в разширените заседания на съответните парламентарни комисии.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева
среща,парламент,председател,герб