С грандиозен концерт БГ Радио отбеляза своята 10-годишнина
София – Мега концерт за 10-годишнината на БГ Радио

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

За 10- годишнината си БГ Радио събра за съвместни изпълнения дуети, които отдана не са пяли на българска сцена - „КариZма”, Дони и Момчил, D2 с Дичо, „Сигнал” и Кирил Маричков. За изпълнение на мега концерта „След 10 години” дойде и безспорната международна звезда – уникалният цигулар Васко Василев. Той показа майсторството си на цигулката рамо до рамо с любимия на поколения българи Васил Найденов. С изпълненията си на площад „Александър Батенберг” радиото поздравиха още: Стенли, Остава, Графа, Любо, Орлин Павлов, Мария Илиева, Ивайло Колев, Мона, Нети с Дони, Поли Генова с децата от „Бон бон”, Рут Колева, Мастило, Криста, Елица Тодорова, V.O.XX., Калин Вельов, трупата на Нешка Робева. Десет от песните, които звучаха на концерта, са избрани на живо с гласуване на сайта на радиото и най-харесваните звучат в ефира на БГ Радио през последните 10 години.
Миро
концерт,рок музика,поп музика,музика,изпълнител,музикант,БГ радио,площад,александър батемберг,Миро,каризма,батенберг,костадинов